Насловна  |  Саопштења  |  За слободу јавне речи
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

29. 05. 2006.

За слободу јавне речи

Округли сто на тему: Образовање за медијски позив у условима ограничавања медијских слобода биће одржан сутра, 30. маја, од 12.00 у свечаној сали Удружења новинара Србије, Ресавска 28/I.

Организатори овог скупа су студенти новинарства Факултета хуманистичких наука.

Учесници су: Милан Јанковић, заменик министра за културу и медије у Влади Републике Србије, Нино Брајовић, председник УНС-а, др Ненад Цекић, председник РРА, проф. др Живорад Ђорђевић, професор на Факултету хуманистичких наука, проф. др Зоран Јевтовић, продекан Факултета за културу и медије Мегатренд универзитета, др Веселин Кљајевић, професор на Факултету политичких наука, проф. др Мирко Милетић, професор на Факултету за предузетнички бизнис и ФПН-у, Миломир Марић и Миодраг Попов, уредници БК Телевизије.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси