Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Испитати околности напада на Салахудина Фетића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

12. 08. 2020.

Извор: УНС

УНС: Испитати околности напада на Салахудина Фетића

Удружење новинара Србије (УНС) позива полицију да испита све околности инцидента у Новом Пазару када се са главним и одговорним уредником „Санџак телевизије“ и активистом листе Муамера Зукорлића Салахудином Фетићем сукобио Кемал Мехмедовић.

Фетић је УНС обавестио да га је бизнисмен Мехмедовић данас у ресторану физички напао. „Дошао је до мог стола и питао ме повишеним тоном ‘ко сам ја да спомињем његову мајку’. Подигао је, затим, руку према мени и отвореном шаком ме је закачио по лицу. Ударац није био јак“, каже он и додаје да су присутни спречили даљи сукоб.

Фетић каже да не зна зашто га је Мехмедовић напао јер се познају, нису у лошим односима и никада као новинар није писао о њему. Случај је пријавио полицији.

УНС-у је, међутим, Мехемедовић рекао да Фетића није напао, већ му је пришао у ресторану како би га питао зашто је причао код колега у телевизији да је „издајник“ и да би „продао мајку за ситне паре“. „Ми смо се одгурнули. Међусобно одгуривање не сматрам насртајем на њега. Уосталом, постоје сигурносне камере, које полиција може да провери“, каже он.

Мехемедовић тврди и да је заправо њему данас Фетић претио, рекавши му: „Запамтићеш ме, знаш ко стоји иза мене“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси