Насловна  |  Саопштења  |  УНС осуђује нове претње Марка Кнежевића Телевизији Апатин
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

16. 01. 2012.

УНС осуђује нове претње Марка Кнежевића Телевизији Апатин

Удружење новинара Србије осуђује поновне претње које је Телевизији Апатин преко друштвене мреже facebook и канала You Tube упутио Марко Кнежевић, председник Општинског одбора Покрета Социјалиста Апатин.

Кнежевић је поново на свој faceboook профил постављао статусе у којима ТВ Апатин назива непрофесионалним и режимским медијем вређајући запослене у овој кући и поново најављујући њену блокаду.

Један од Кнежевићевих статуса гласи:

“Danas sam bio kod zamenika tuzioca osnovnog javnog tuzilasta u Somboru i....sta mislite da li se odustalo od blokade TV Apatina? ..naravno da se nije odustalo...”

У видео снимку који је Кнежевић поставио на You Tube-у, за фебруар 2012. се најављује блокада телевизије Апатин илустрована пламеном (http://www.youtube.com/watch?v=7sqB1QsP4UU) .

УНС упозорава Марка Кнежевића да је за неовлашћено спречавање или ометање емитовања радио и телевизијског програма према кривичном законику предвиђена новчана казна или казна затвора до једне године.

С обзиром на то да је ТВ Апатин поднела кривичну пријаву због сличних поступака Марка Кнежевића у децембру прошле године, УНС након поновљених претњи очекује брзу реакцију тужилаштва.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси