Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Конкурс за доделу награде "Медијакулт" 2015.
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

31. 05. 2016.

Конкурс за доделу награде "Медијакулт" 2015.

Завод за културу Војводине упућује јавни позив за учешће на конкурсу за Пројекат „Медијско моделовање културног идентитета Војводине”

Завод за културу Војводине реализује, ове године четврти пут по реду пројекат „Медијско моделовање културног идентитета Војводине” који има за циљ да афирмише и подржи креативно ТВ стваралаштво у области културе, унапреди сарадњу Завода с медијским кућама у Војводини и допринесе унапређењу интеркултуралне комуникације у Војводини. У оквиру тог пројекта Завод расписује конкурс за избор најбоље ТВ емисије с темом из културе, односно за доделу награде „Медијакулт”. Награда је установљена пре 3 године као јавно признање аутору најбоље ТВ емисије у оквиру теме „Интеркултурална комуниокација у Војводини”.Истовремено молимо да својим информативним емисијама информишете јавност о овом конкурсу.

ФОРМАЛНИ УСЛОВИ


Заинтересовани достављају емисију на ДВД-у у три примерка на адресу Војводе Путника 2, 21000 Нови Сад, са назнаком „Конкурс за доделу награде „Медијакулт”. Примерци достављених ДВД-а се не враћају ауторима. Уз ДВД неопходно је доставити кратку биографију аутора. Све благовремено достављене радове прегледаће трочлани стручни жири, а одлука о добитнику награде „Медијакулт”, биће објављена до 1. новембра 2016. године.


УЧЕШЋЕ НА КОНКУРСУ


1) На конкурсу, право учешћа имају све емисије реализоване у 2016. години. Ако до учешћа на конкурсу нису емитоване, аутор то треба да нагласи у пријави.
2) Право учешћа на конкурсу имају новинари са простора Војводине. Емисије могу бити на српском језику, а ако су на мањинским језицима потребно је да имају титл на српском језику. Емисије могу трајати од 10 до 30 минута.
3) Сваки конкурсни пакет мора садржати снимак репортаже на ДВД формату, у 3 примерка. Ако један аутор шаље на конкурс више радова, сваки треба да буде на посебном носачу. Не примају се ЦД-Р формати већ само ДВД. Слање неодговарајућих формата значиће аутоматску дисквалификацију. Потребно је послати по 3 фотографије везане за тему емисије у резолуцији 300 дпи за величину минималне ширине 12 цм.(за штампу ДВД омота)
4) Радове слати на Завод за културу Војводине, Војводе Путника 2, 21000 Нови Сад до 15.10.2015. године.

РОК
Конкурс је отворен од 30.маја до 14. октобра 2016. године.

НАГРАДА 
Награда се састоји од дипломе и новчаног дела. Награђени аутор је дужан да присуствује додели награда.

ИНФОРМАЦИЈЕ
За све додатне информације у вези са конкурсом можете контактирати Слободанку Важић, руководиоца пројекта на телефон: 021/4754-128, локал 24, Wебсите: www.култура-војводина.орг.рс, Е-маил: зквојводина@нсцабле.нет индок@нсцабле.нет.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси