Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Финасирање пројеката о процесу европских интеграција Србије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

22. 04. 2013.

Финасирање пројеката о процесу европских интеграција Србије

Канцеларија за европске интеграције Владе Републике Србије расписује јавни конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката организација цивилног друштва у области информисања о процесу европских интеграција Републике Србије.

У циљу подстицања јавне расправе и дебате о темама у вези са Европском унијом (ЕУ) и процесом приступања Републике Србије ЕУ, а у складу са спровођењем Стратегије комуникације Владе Републике Србије о процесу приступања Републике Србије Европској унији, Канцеларија за европске интеграције Владе Републике Србије расписује јавни конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката организација цивилног друштва у области информисања о процесу европских интеграција Републике Србије.

На јавни конкурс се као носиоци пројекта могу пријавити организације цивилног друштва које су регистроване на територији Републике Србије, индивидуално или у сарадњи са партнерима (локална самоуправа, привредни сектор, академска заједница, наставници и учитељи, друге ОЦД, медији).

Рок за подношење пријава је до 7. маја 2013. године.

Неопходне формуларе за пријављивање можете да преузмете на www.seio.gov.rs/vesti.145.html?newsid=1446 , као и у просторијама Канцеларије за европске интеграције, Сектор за комуникације и обуку, Немањина 34.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси