Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Креативна Европа: Тренинг за пројекте и три позива за конкурсе у области информисања и медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

20. 07. 2022.

Аутор: Kultura.kreativnaevropa.rs Извор: Kultura.kreativnaevropa.rs

Креативна Европа: Тренинг за пројекте и три позива за конкурсе у области информисања и медија

У оквиру програма Креативна Европа отворена су три конкурсна позива за установе и организације у области информисања и медија.

Јавни позив за пројекте медијских партнерстава (рок 7. септембар)

Јавни позив за пројекте изградње механизама брзог одговора (рок 20. септембар) 

Јавни позив за пројекте Савета за штампу и медије и професионалних стандарда (рок 20. септембар)

Конкурсима ће бити подржани пројекти који јачају позицију медија у конвергентном медијском окружењу, пружају практичну помоћ у заштити новинарске професије и оснажују транснационалну сарадњу и размену добрих пракси.

У циљу што успешније припреме за конкурисање, Деск Креативна Европа Србија организује инфо дан и тренинг за писање пројеката у Београду, у уторак 26. јула и среду 27. јула у простору МТС дворане

О мисији и приоритетима програма Креативна Европа, смерницама и условима за конкурисање, финансијском планирању, као и практичним саветима за развој пројектних идеја говориће представници Деска.

Позивају се представници и представнице медија, новинарских и медијских удружења, као и све организација у области информисања и медија, који желе да се информишу о условима конкурса да се пријаве попуњавањем кратке пријаве.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси