Насловна  |  Конкурси  |  Посао  |  Стажирање у Агенцији за борбу против корупције
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Посао

16. 08. 2012.

Стажирање у Агенцији за борбу против корупције

Агенција за борбу против корупције расписује ВИ конкурс за стажирање за седам стажиста/киња у трајању од четири месеца.

Програм стажирања пружа могућност стицања практичних знања и искустава у раду јавне администрације, а припремљен је и програм додатне едукације чији је циљ да се стажисти упознају са радом Агенције за борбу против корупције као независном институцијом, њеном организацијом, превентивним механизмима и процедурама на пољу борбе против корупције.

На конкурс се могу пријавити студенти/киње завршне године студија, постдипломских студија и оне који/е су дипломирали/е у протеклих годину дана од дана објављивања овог конкурса, и то у области права, новинарства, медија и комуникација, међународних односа, политикологије, економије, социологије, антропологије, психологије, педагогије, андрагогије, информационих технологија, организационих наука, студија безбедности, државне управе и менадзмента, а који нису чланови политичких странака.

Крајњи рок за пријављивање је 4. септембар 2012. године до 9 сати. Сви заинтересовани могу се пријавити за учешће у програму попуњавањем пријавног формулара.



Писмени тест биће организован 6. и 7. септембра, а усмени интервјуи биће обављени 12. и 13. септембра 2012. године. Одлука о избору стажиста биће саопштена 14. септембра 2012. године. Биће примљено 7 кандидата који ће стажирати од 17. септембра до 17. јануара 2013. На крају целокупног програма, сви стажисти добијају сертификат о успешно завршеном стажирању у Агенцији.

Послови:

  • Сектор за послове превенције (политикологија, социологија, антропологија, психологија, педагогија, андрагогија, организационе науке, државна управа, људски ресурси)
  • Сектор за представке и регионалну сарадњу и Сектор за оперативне послове (право, економија, студије безбедности, политикологија, социологија, државна управа)
  • Служба за решавање сукоба интереса (право, државна управа)
  • Служба за односе са јавношћу (новинарство, медији, комуникације, организационе науке, односи с јавношћу)
  • Служба за међународну сарадњу (право, међународни односи, социологија, безбедност)
  • Служба за контролу финансирања политичких субјеката (право, економија, политикологија, новинарство, социологија, менаџмент)
  • Сектор за опште и материјалне послове (информационе технологије)

Организатори стажирања су свесни да су обавезе стажиста/киња у вези са студирањем њихова најважнија обавеза, те ће бити флексибилни и отворени за договор, када је реч о испитним роковима.

Детаљне информације о конкурсу.

Програм стажирања финансира Краљевина Норвешка у оквиру пројектаПодршка Агенцији за борбу против корупције у борби против корупције“.

Коментари (1)

Остави коментар
уто

27.03.

2018.

Marina [нерегистровани] у 19:47

Zelim posao.

Zdravo,ja sam Marina Miladinovic. Iz Beograda sam ,student sam novinarstva.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси