Насловна  |  Конкурси  |  Посао  |  Агроклуб тражи новинара, помоћника уредника у Србији
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Посао

25. 03. 2022.

Аутор: agroklub.rs Извор: agroklub.rs

Агроклуб тражи новинара, помоћника уредника у Србији

Агроклуб за посао помоћника уредника тражи новинара са искуством, а који има афинитета према темама из сектора производње хране и руралног простора

Агроклуб је дигитални медиј који од 2008. године путем интернета свакодневно информише произвођаче хране и друге становнике руралних простора. Данас су иза њих хиљаде објављених медијских садржаја агро тематике и бројне приче са терена, а све с циљем квалитетног обавештавања наших читатеља, чије резултате рада сви ми радо конзумирамо више пута дневно. Свакодневно.

Данас је у поплави информација, друштвених промена и климатских изазова новинарска улога у аграру важнија него икада пре. Као портал који одговорно схвата своју улогу у друштву дајемо и даваћемо допринос - и у смеру чувања традиције које село носи, али и подршке промени које савремена економија и друштво од њега траже.

Зато, тражимо појединце који ће нам у томе помоћи, који ће бити део Агроклуба и својим деловањем ставити себе на располагање нашим фармерима и широј аграрној јавности.

Тражи се:

Новинар, помоћник уредника (м/ж)

Прати стање у сектору пољопривреде, проналази теме, пише и снима, обрађује достављено и објављује кроз портал и друге канале. Одговоран је, вредан и посвећен. Има искуство у дигиталним медијима и сналази се с HTML-ом и основама обраде фотографија. Услов је завршен факултет смера новинарство или пољопривредни факултет (или сродан) и минимум две године рада у медијима.

Од кандидата тражимо референце и жељу за бављењем аграрним новинарством. Очекујемо мотивационо писмо и биографију (CV) у којем ћете нам се представити и приближити своју експертизу. Важно је да из послатог јасно видимо радно искуство, досадашње резултате и жељу за радом и личним развојем. Предност имају кандидати из Новог Сада и околине.

Шта нудимо?

Уговор на неодређено време, редовна примања изнад просека сектора, менторство, потребну опрему, интерне едукације и отворени приступ свим темама које се дотичу посла, а и изван њега. 

Пријаве се примају искључиво на имeјл адресу posao@agroklub.rs, закључно са 20. априлом 2022.

Ако имате било какво питање, дилему на исту тему? Питајте Јулијану Кузмић на julijana@agroklub.rs или ако ти је драже путем телефона +381 69 5080 575.

Шта је Агроклуб?

Интернет систем у пољопривреди који информише фармере у Србији, Хрватској и Босни и Херцеговини. Имамо канцеларије у Новом Саду, Осијеку и Сарајеву, а бројимо 14 стално запослених уз које имамо сјајну мрежу спољних сарадника, са више од 50 новинара.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси