Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Продужен конкурс за награду из легата Милене Благојевић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

09. 01. 2014.

Извор: ЛИНК

Продужен конкурс за награду из легата Милене Благојевић

Због великог броја нерадних дана у јануару, редакција часописа ЛИНК помера рок за предају радова на конкурс са 15. на 27. јануар. Годишња награда „Милена Благојевић“ додељује се аутору најбољег радијског прилога старости до 35 година, а објављеног у претходној години.

 

Тема је слободна, а пакет не сме бити краћи од 1, нити дужи од 10 минута. Потребно је послати и најаву, информације о трајању прилога, кад и где је емитован.

Жири у саставу др Дубравка Валић Недељковић, мр Сања Бошковић и Јован Стојановић-Цопе прогласиће за победника новинара који је тему обрадио из што више углова поштујући правила радијског изражавања.

Награђени аутор, поред дипломе, добија и новчану награду у динарској противвредности 500 евра.

Радове можете послати у електронској форми на мејл tanja.prodanov@mediart.org или поштом на адресу: часопис Линк, Бул. М. Пупина 6/III (ц/о УНС), 21 000 Нови Сад. 

Један аутор може да пријави највише три рада.

Легатом управља породица Милене Благојевић, радијске новинарке која је погинула непосредно пред одбрану магистарског рада.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси