Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Конкурс "Новости" за награду Милан Пантић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

15. 05. 2013.

Извор: Вечерње новости

Конкурс "Новости" за награду Милан Пантић

Компанија ”Новости“ расписала је јавни конкурс за награду „Милан Пантић“, која се додељује за новинарску храброст, у знак сећања на дописника „Новости“ из Јагодине Милана Пантића, који је мучки убијен 11. јуна 2001. године испред свог стана.

Кандидате за награду предлажу редакције, удружења, издавачи, жири и појединци, а конкурс је отворен до 26. маја. Предлог треба писмено образложити.

Награда се састоји од плакете и новчаног износа, који ће ове године бити, као и лане - 150.000 динара. Одлуку о награди доноси петочлани жири састављен од представника „Вечерњих новости“, УНС, НУНС-а, Недељника „Нови пут“ и Књижевног клуба „Ђура Јакшић“ из Јагодине.

Предлоге треба слати на адресу - „Вечерње новости“, 11000 Београд, Трг Николе Пашића 7, са назнаком „За конкурс Милан Пантић“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси