Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Конкурс за годишњу награду "Ђоко Вјештица"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

30. 08. 2012.

Конкурс за годишњу награду "Ђоко Вјештица"

Удружење новинара Србије расписује конкурс за новинарску награду “Ђоко Вјештица”.

Награда за новинарску хуманост “Ђоко Вјештица” додељује се за медијске прилоге у штампаним, електронским или онлајн медијима који покрећу и мотивишу појединце и јавност за остваривање хуманих акција и циљева, критикују социјално неодговорно понашање у друштву и подстичу солидарност и узајамност.

За награду могу да конкуришу радови објављени у периоду од 26. октобра 2011. године до 20. октобра 2012. године. Исечке, фотокопије текстова или CD/DVD са тв и радио прилозима и текстовима објављеним на вебу доставити на адресу Удружења новинара Србије, Ресавска 28/I, 11000 Београд, најкасније до 23. октобра са назнаком "За новинарску награду Ђоко Вјештица"

Награда ће се састојати од дипломе и новчаног износа од 1.000 евра у динарској противвредности и биће додељена 26. октобра.

Коментари (1)

Остави коментар
пон

01.10.

2012.

novobeogradjanin [нерегистровани] у 22:08

nagrada

postovane kolege,
predlazem za novinarsku nagradu "djoko vjestica", udruzenje novinara srbije, pod jednim uslovom:da uns pokrene akciju, ali iskrenu i argumentovanu u redakcijama i medijima koji KRSE novinarski kodeks i LJUDSKA prava stalno zaposlenim, ali i honorarnim saradnicima u legalizovanoj pljacki! Odnosno ne placanju plata i honorara!u UNS znaju da redakcije poput , "sporta","vecernjih novosti", tv pink, TV AVALA, i niz drugih U BEOGRADU I UNUTRASNJOSTI, ne placaju ni redovne plate, a ni honorare po sedam, osam meseci. ni novinarima, ni saradnicima u marketingu. ako UNS uspe da natera nadlezne u takvim medijima da postuju ugovorene obaveze, zasluzio je nagradu novinarskog velikana djoke vjestice.ako ne pokusai li ne uspe, kakva je uloga udruzenja ako nije u stanju da odbrani glavnu obaveza u esnafu:da se u medijima placa ono sto novinari URADE!!!ZELIM VAM USPEHA!!!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси