Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Конкурс за награду „Culture watch“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

09. 07. 2012.

Конкурс за награду „Culture watch“

Балканска иницијатива за културну сарадњу, размену и развој, BICCED, коју финансира Швајцарски програм за културу на Западном Балкану, СЦП, објављује конкурс за прву „Culture Watch“ награду.

Позивамо новинаре из Албаније, Босне и Херцеговине, Македоније и Србије, да пошаљу своје текстове на било коју тему из области културних политика и менаџмента у култури, који су или ће бити објављени у периоду од 1. септембра 2011. године, до 31. августа 2012. године. Пријаве треба послати најкасније до 30. септембра 2012. године.

Новинари из штампаних или интернет медија, са радија и телевизије, могу учествовати са једним истраживачким и аналитичким текстом, уз који ће послати своју биографију, информације о теми коју су обрадили у тексту и описати релевантност свог истраживања.

Детаљне информације о награди, процесу пријаве и избору можете наћи на овом линку: www.balkaninsight.com/en/article/uputstvo-za-prijavu-20121.

Молимо Вас да пре пријаве пажљиво прочитате упутство.

Укупан наградни фонд износи 3.700 швајцарских франака, укључујући износ пореза у складу са законима у Босни и Херцеговини. Овај износ ће бити подељен на следећи начин:

Прва награда: 2.000 CHF
Друга награда: 1.200 CHF
Трећа награда: 500 CHF

Жири може одлучити да не награди прву награду и да та средства подели на више других или трећих награда, зависно од квалитета пријављених текстова.

За све информације и питања у вези са наградом Цултуре Wатцх молимо вас пошаљите емаил на CWAward@birn.eu.com.

Упутство за пријаву

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси