Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Конкурс за најбољи медијски прилог „Зато што волим Дунав“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

28. 06. 2012.

Конкурс за најбољи медијски прилог „Зато што волим Дунав“

Поводом девете године прославе Дана Дунава у Србији, Coca-Cola Hellenic Србија, компанија Coca-Cola и Републичка дирекција за воде Министарства пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде расписали су други по реду конкурс за најбољи објављени новински чланак, радио и ТВ прилог или веб објаву на тему Дунава и активности које су усмерене ка промоцији воде и очувању дунавског екосистема који су објављени у медијима чија се седишта налазе на територији Републике Србије.

Конкурс ће бити отворен од 29. јуна до 1. септембра 2012. године.

Представници медија који желе да учествују у конкурсу треба да пошаљу своје радове на CD или DVD формату Удружењу новинара Србије (УНС), Ресавска 28/I, 11 000 Београд или на press@uns.org.rs.

Свака пријава, поред рада који се пријављује, треба да садржи име и презиме новинара, медијску кућу за коју ради и датум објављивања приложеног рада.

Име добитника награда у оквиру конкурса “Зато што волим Дунав”, као и победнички радови, биће постављани на сајтовима www.sacuvajmodunav.rs, www.coca-colahellenic.rs и www.minpolj.gov.rs, средином септембра 2012.године.

Чланови жирија ће чланке и прилоге оцењивати на основу следећих критеријума:

• Промоција воде, очување и заштита река
• Опремљеност чланака и прилога фотографијама и снимцима
• Репортажа о Дунаву која се издваја по свом садржају
• Кампања Дан Дунава 2012 – представљање појединачних активности, учесника у реализацији и организатора кампање у Србији

Награде:

- Прва награда: Обилазак седишта ICPDR-а (International Commission for the protection of the Danube river) у Бечу за аутора и другог члана екипе (фотографа и/или сниматеља).
- Друга награда: Викенд излет у Србији за пет чланова редакције у којој ради награђени новинар/аутор чланка или прилога.
- Трећа награда: залиха производа из Coca-Cola производног портфолиа од по 300Л за аутора чланка или прилога и другог члана екипе (фотографа/сниматељ/водитеља).

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси