Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Расписан велики међународни медијски конкурс „Појас и пут“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

04. 08. 2020.

Извор: УНС

Расписан велики међународни медијски конкурс „Појас и пут“

Новинска мрежа „Појас и пут“ (Belt and Road News Network), која је партнер кинеске Мреже „Појас и пут“, расписала је међународну награду „2020 Silk Road Global News Awards“ за најбоље новинарске приче, фотографије и видео садржаје.

Циљ награде, која се додељује од 2013. године, јесте да подстакне приче о кинеској инцијативи „Појас и пут“, али и на солидарност медија у земљама у којима је тај пројекат почео.

Награда „2020 Silk Road Global News Awards“ додељују се у пет категорија – за најбољу истраживачку причу, коментар, фотографију, видео, као и за посебан допринос. Сваки победник категорије добиће 21.500 долара. Финалисти, којих има четири за сваку категорију, биће награђени са 7.200 долара.

Осим ових награди, биће додељена и специјална награда за најбољи кратки видео, у трајању од пет минута, који приказује глобалну борбу против пандемије ковида-19.

Од 2013. године, када је покренут пројекат „Појас и пут“, награда се најбољим новинарским радовима додељује на сваке две године.

Заинтересовани своје пријаве треба да пошаљу преко сајта www.brnn.com. У прилогу је упутство пријаве и информације о конкурсу.

Коментари (3)

Остави коментар
сре

16.09.

2020.

ВЛАДА [нерегистровани] у 12:49

А рок за слање?

Да ли неко из УНС-а може да одговори на питање до када се шаљу радови. Ред је и обавеза, јер је УНС конкурс објавио на својој званичној страници. У документацији која је у прилогу не стоји датум, док линк ка официјалној страници упозорава: Error 520
Молим за објашњење!
Хвала!

Одговори
уто

01.09.

2020.

anonymous [нерегистровани] у 14:53

rok

Da li postoji rok za slanje prijava?
Objavite to.

Одговори
чет

06.08.

2020.

anonymous [нерегистровани] у 09:16

Nema roka

Nigde ne postoji rok za prijavljivnje na konkurs ?! Da li je konkurs prošao?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси