Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Шест година Преса
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 12. 2011.

Извор: Прес

Шест година Преса

Пунимо шест година данас. Прележали смо дечје болести, хтели смо много, урадили мало мање. Та жеља нас и данас тера да радимо више. Она нас покреће. Грешили смо и учили. Највише на сопственим грешкама. Али нисмо одустајали и нећемо одустати од намере да афирмишемо професију и напишемо све што знамо.



Све смо одговорнији. Ове године смо покренули бројне акције којима смо хтели друштво чији смо саставни део да учинимо бољим. Неретко смо успевали. СОС телефон за жртве вршњачког насиља, државни празник у знак сећања на све српске жртве, помоћ угроженим породицама, помоћ болеснима које су они који о њима треба да брину заборавили...

Све смо присутнији. На последњим изборима у суседним земљама имали смо дописнике на лицу места. А присутност смо потврдили и кроз могућност да ваш Пресс читате у Грчкој, Турској, Републици Српској, Македонији, Словенији...

Све смо тиражнији.

Све смо читанији.

Све нас више цитирају.

Све нам више верујете.

Хвала вам, лепша честитка нам није потребна. Рођендан нећемо славити. Мислимо да није тренутак за славља ни у друштву ни у професији. И за свој рођендан ми ћемо поклањати. Онима за које мислимо да им је помоћ најпотребнија. Наши вршњаци из енклава на Косову добиће те поклоне. А свим осталим обећавамо да ћемо наставити да радимо као и до сада. А ви, ви нас само читајте. Нећете погрешити у избору.

Бранко Миљуш, генерални директор Press publishing group



Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси