Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  НИН стартује са новим концептом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 11. 2011.

Извор: www.blic.rs

НИН стартује са новим концептом

Најутицајнији недељник у Србији са модерним изгледом



Нови број недељника НИН на киосцима је од четвртка. Најутицајнији недељник у региону, најпродаванији у Србији, основан 1935. године, који непрекидно излази од 1951. године, модернизовао је свој концепт, изглед и проширио оквир тема којима се бави.

- Од старог НИН-а чувамо оно што јесте његова суштина - каже главни и одговорни уредник Небојша Спаић. „То су врхунски професионализам, новинарска етичност, суочавање с проблемима, бескомпромисност и храброст, спремност да се у откривању чињеница иде до краја, да нема недодирљивих. Новина је додатно изоштравање постојећих тема, као и увођење нових, прилагођених савременом професионалцу и интелектуалцу. У НИН-у се пише о свему ономе о чему и до сада, али и о свим последицама великих технолошких и друштвених промена на живот свакога од нас. Све то биће представљено на један актуелан, динамичан, визуелно атрактиван начин.“

У првом броју с новим концептом, НИН ексклузивно објављује интервју с Мадоном, која каже да је свесна колико утиче на живот људи и констатује да је боље бити звезда него члан краљевске породице. У посебној репортажи НИН објављује текст новинара који се убацио у кругове српских и албанских шверцера на Косову и открио да им је зарада пала и до 20 пута од летос.

Сви сукоби у Влади Србије између коалиционих партнера, али и у оквиру највеће странке, или анализа развоја економске кризе и њеног утицаја на будући изглед Европске уније такође су теме о којима НИН зна више него други и о којима заједно са својим читаоцима - мисли својом главом.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси