Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Београду на услузи
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 11. 2011.

Извор: Вечерње новости

Београду на услузи

Александар Тимофејев још четири године на челу Студија Б

Након четири године успешног рада на челу градске телевизије Студио Б, Александар Тимофејев остаће директор и главни и одговорни уредник и у наредном мандату, потврдила је јуче Скупштина града.

Човек иза кога је више од две деценије новинарског, репортерског, уредничког искуства тако је добио прилику да са својим тимом настави да прави још бољи сервис за Београђане.

- Да ли са новим мандатом упловљавате „у мирније воде“ или вас, напротив, чекају још веће обавезе?

- За 25 година бављења новинарским послом никада нисам „пловио мирним водама“, па тога неће бити ни сада. У сваком случају, овај реизбор је доказ да смо мој заменик Немања Вранковић и ја, и цео тим, урадили добар посао у протекле четири године. То нам је само подстрек за даље - каже нам Александар Тимофејев.

- Шта је, по вама успех Студија Б за време претходног мандата, а где има места за „поправни“?

- Доста тога смо урадили, Студио Б је данас респектабилна градска станица која се гледа, цитира, зове... Успели смо оно што смо хтели - да будемо медиј на услузи Београђана, да када имају неки проблем људи окрену Студио Б и добију одговор. А у наредном периоду акценат ће бити на техници. Наша техника је „одрадила своје“ и време је да уђемо у нови период дигитализације. То ће донети квалитетнији програм, ту пре свега мислим на директна укључења, онај „дух улице“ по којем смо познати.

- Улагање у технику је озбиљан финансијски подухват. Како ћете обезбедити средства за то?

- Верујемо да ћемо коначно и званично постати Јавни сервис Београда и, уз помоћ града, набавити средства јер сами не можемо. Мада, ни техника није више тако скупа, падају цене... Тај процес модернизације неће бити одмах сутра, већ ће трајати. То је наше стремљење ка квалитету.

Антрфиле : МЛАДА ЕКИПА

Нови мандат на Студију Б добио је и заменик Тимофејева, Немања Вранковић који најављује програм који ће и даље бити посвећен Београду:

- Студио Б се вратио кући и вратио Београду. Бићемо програмски још садржајнији, али треба нам труда и новца да изгледамо још боље. Имамо младу екипу која одлично ради, која познаје и воли свој град и ми ћемо се и убудуће ослањати на њих. Тимофејев и ја смо ту да богатим медијским искуством помогнемо да то изгледа још боље - каже Вранковић.

А. Попадић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси