Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тужила сам Прву
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 11. 2011.

Извор: Блиц

Тужила сам Прву

Популарна водитељка Бранка Невистић није само одлучила да напусти Телевизују Прва већ и да се обрачуна са дојучерашњим послодавцима.


Наиме, она је већ ангажовала адвоката и покреће поступак против Прве. Водитељка која је дала отказ тврди да је то урадила због великог притиска и немогућности да ради свој посао професионално.

Бранка Невистић каже да је трпела притиске због начина на који је водила програм.

Водитељка открива на који начин је Прва вршила притисак на њу и које наредбе претпостављених су јој сметале.

- Не знам на који начин је телевизији могло да смета то што познати политички аналитичари различитих убеђења расправљају о државној политици према Косову и донетој декларацији.

Како је противно јавном интересу питати министарку телекомуникација о продаји „Телекома“ све оно што занима све грађане Србије?

Сматрали су то преласком неке њихове црвене линије и формално су ме остављали на месту продуцента, не и водитеља, иако фактички више нисам обављала тај посао. Притисак је понашати се као да су новинари шаховске фигуре, које могу померати како хоће. Ја нисам војник него новинар - објаснила је Невистићева, која тада није дала отказ већ наставила да ради као водитељ и уредник.

Дафина Достанић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси