Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Оптужница против новинара враћена у истрагу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 10. 2011.

Извор: Танјуг

Оптужница против новинара враћена у истрагу


Кривично ванрасправно веће Основног суда у Новом Саду вратило је оптужницу против новинара и уредника листа "Национални грађански" у истражни поступак, тако да ће се сада водити истрага, изјавио је данас Танјугу потпарол Републичког јавног тужилаштва Томо Зорић.

"Након окончања истраге, у зависности од чињеница које буду утврђене, тужилашто ће донети одлуку о овом предмету", рекао је Зорић.

Новинара, односно уредника новосадског листа "Национални грађански" Јелену Спасић и Милорада Бојовића новосадско тужилаштво је оптужило да су у јуну ове године објављивањем текста "Државни органи потпуно неспремни за рат" нанели штету безбедности Србије и затражило да суђење буде без присуства јавности.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси