Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Познате личности гостујући уредници на колегијуму "Блица"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 09. 2011.

Извор: Блиц онлајн

Познате личности гостујући уредници на колегијуму "Блица"

Поводом 15. рођендана дневног листа “Блиц”, данас је у нашој редакцији одржан ванредни колегијум на ком су теме предлагали гости уредници - угледне личности из света политике, економије, културе забаве и спорта.

Тако читаоци “Блица” могу да очекују да у сутрашњем дневном издању прочитају како су као уредници новина радили шеф делегације ЕУ у Србији Венсан Дежер, италијански амбасадор у Београду Армандо Варики, певач Здравко Чолић, директор Београдске филхармоније Иван Тасовац, гувернер НБС Дејан Шошкић и капитен наше одбојкашке репрезентације Јелена Николић.

Фото: Блиц
Колегијуми у дневним новина често су веома стресна ствар, али то јуче није био случај. Гости уредници рубрика имали су квалитетне идеје на којима ће новинари нашег листа наредних дана радити.

Косово је, наравно, било главна тема и за уредника политичке рубрике, господина Дежера, италијански амбасадор, уредник рубрике свет, предложио је да главна тема буде избор данске премијерке, гувернер Шошкић, уредник економије, да се незаобилазно бавимо Грчком и евром, а Чолић, уредник забаве, сложио се са штампањем приче из приватног живота Бреда Пита, док је директор Филхармоније Тасовац, уредник културе, предложио да се види колико кошта порошачка корпа кад је реч о куилтури.

Одбојкашица Јелена, уредница спорта, “погурала” је , са правом, одбојкаше који су ушли у полуфинале у први план. Уз озбиљан део, сви су се добро и забавили.

Након рада, наше госте уреднике почастили смо рођенданском тортом у холу редакције.

Светлана Палић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси