Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Водитељи Б92 добили отказе!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 09. 2011.

Извор: Ало!

Водитељи Б92 добили отказе!

Челници Телевизије Б92 изгледа да су схватили да имају вишак запослених, али и емисија, па су решили да дају отказ водитељима „Новог јутра“!

Наиме, како „Ало!“ ексклузивно сазнаје, с обзиром на то да јутарњи програм на овој телевизији има слабу гледаност, њени челници решили су да уруче отказ екипи која га је радила, а у којој су и водитељи Миша Стојиљковић, Ана Мандић, Ђорђе Маричић и Јована Медић!

- Јутарњи програм на Б92 није заживео онако како су руководећи људи очекивали, тако да је одлука о укидању ове форме брзо донета. Прва јутарња емисија „Ново јутро“ кренула је 16. маја, тако да су ова четири месеца била довољна да схвате да то никако не функционише, јер је гледаност веома мала - започиње причу за наш лист добро обавештен извор и додаје да је доста људи остало без посла.

- Миша Стојиљковић, Ана Мандић, Ђорђе Маричић и Јована Медић су као водитељи били обавештени одмах након ове одлуке, али нису само они у питању, доста људи је било ангажовано око „Новог јутра“. Шта ће са њима сада бити, то нико не зна. Можда ће неко од њих бити ангажован за друге емисије на Б92, али о томе ће се тек одлучивати.

Наш саговорник додаје да овлашћенима лицима на „Деведесет двојци“ није било нимало лако да запосленима уруче отказе:

- Сви су имали добру вољу и трудили су се да „Ново јутро“ заживи, али то једноставно није ишло. Конкуренција је веома јака, јер јутарњи програм на РТС-у постоји већ деценијама и има верну публику, а велики број гледалаца прати „Пинк“ у том термину. Додуше, све ово су људи из „Новог јутра“ знали од почетка, али су се надали да ће се ипак изборити за своје парче јутарњег телевизијског колача. У томе, нажалост, нису успели - закључује наш саговорник.

Сунђер Боб уместо водитеља!

Како бисмо сазнали који су разлози због којих је јутарњи програм ове телевизије укинут, позвали смо ПР службу Б92, где су потврђена наша сазнања.

- ТВ Б92 у склопу своје нове шеме за јесен неће емитовати јутарњи програм. Желимо да се посветимо млађим нараштајима у том термину. Мишљења смо да тај део дана на нашој телевизији треба и може бити посвећен младима кроз квалитетне едукативне емисије, вечно омиљене цртане ликове и њихове старе и нове авантуре, од „Сунђера Боба“, преко „Пингвина са Мадагаскара“, „Тома и Џерија“, „Породице Кременко“ и „Штрумпфова“...

Поред поменутих нових садржаја, сваког радног јутра, у новој јесењој шеми вас очекује много спорта, нових емисија, серија и филмова, а све то можете пратити на нашем каналу од 26. септембра - рекли су нам у ПР служби Телевизије Б92.

А. Вељковић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси