Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Напредњаци незадовољни локалним медијима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 08. 2011.

Извор: Дневник

Напредњаци незадовољни локалним медијима

Зрењанин: Српска напредна странка незадовољна је извештавањем појединих зрењанинских медија.


Потпредседник зрењанинских напредњака Дарко Бађок на јучерашњој конференцији за новинаре, сем што је поново позвао градоначелника Зрењанина Милету Михајлова да одговори зашто Дирекција за изградњу и уређење града, захваљујући тужбама које подноси против грађана који не измирују редовно рачуне за комуналне услуге, намиче огромну зараду једној приватној адвокатској канцеларији, навео је да се, захваљујући неким медијским кућама, овакве ствари прећуткују.

- Молимо локалне медије да помогну градоначелнику да чује наша питања. Јер, тренутно имамо апсурдну ситуацију да о ставовима и активностима зрењанинских напредњака више извештавају београдске „Вечерње новости“ и новосадски „Дневник“, него овдашњи медији. Част зрењанинске седме силе једино још брани Радио „Зрењанин“ - поручио је Бађок.

Градски одбор СНС нарочито је незадовољан уређивачком политиком регионалног недељника „Зрењанин“:

- У игнорисању важних питања која постављамо, између осталог и зашто су се уместо младих, образованих и незапослених Зрењанинаца, на списку одабраних инструктора за обуку за предстојећи попис становништва, нашли функционери Демократске странке запослени у Градској управи, истиче се лист „Зрењанин“, као да је препун важнијих тема и квалитетнијих текстова. А у последњем броју од укупно 56 страница, само 16 страница је редакцијски текст, док су остало огласи и читуље - приметио је Бађок.

Ж. Б.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси