Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Момиров оптужбама скрива властиту неспособност
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 08. 2011.

Извор: Дневник

Момиров оптужбама скрива властиту неспособност

Директор ДВП-а Душан Влаовић Директор „Дневник Војводина преса„ Душан Влаовић одлучно демантује да било ко из листа „Дневник” има везе са штрајком дела запослених у Штампарији, и подсећа на то да га је само руководство овог дела „Дневник холдинга„ обавестило да нису у могућности да штампају лист због штрајка неких својих производних погона.


– Заиста нити разумем нити могу да верујем да господин Момиров нама „спочитава” било какву заверу када су они ти који су нас довели у ситуацију да лист не изађе. Шта смо након што су нас писмено обавестили о томе да нису у могућности да штампају лист могли урадити? Па једино оно што и јесмо, а то је да одемо у „Форум” и да се лист сутра појави на киосцима – објашњава Влаовић.

– Дакле, нема ни речи о томе да имамо икакве везе са штрајком нити да је он последица судске одлуке. Чак у тренутку када је одлука суда донета ни физички нисам био присутан у Србији па самим тим нисам ни могао „нахушкати„ раднике на то да се на такав начин боре против судске одлуке. Невероватно шта све може да се исконструише и чиме се све Момиров неће служити да би прикрио своју неспособност и нестручност која траје већ шест година и исто толико ништа не чини да се „Дневник холдинг„ опорави и стане на ноге.

Није тачно ни то да је „Дневник холдинг„ обезбедио резервне раднике, стварајући могућност да се лист „Дневник” врати опет на штампање у Штампарију, а доказ за то је, како каже Влаовић , и чињеница да су они нека своја друга издања штампали у приватној штампарији а не својој.

– Да су обезбедили резервне раднике зашто би ишли да се штампају у приватну штампарију? Нема ни речи о томе да су створили нормалне услове за редован излазак листа а да смо ми то одбили – изричит је Влаовић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси