Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Сниматељ и монтажер Танјуга повређени на северу Косова
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 07. 2011.

Извор: Танјуг

Сниматељ и монтажер Танјуга повређени на северу Косова

Два сниматеља новинске агенције Танјуг нападнута су и повређена вечерас око 20 сати на путу од Лепосавића ка Јарињу. Сниматељ Ђорђе Спасић је теже повређен, а Даворин Павловић лакше.

Инцидент се догодио на путу од Лепосавића ка административном пункту Јариње, на месту где су локални Срби багером препречили пут, а са обе стране коловоза било је паркирано око 50 аутомобила.


Сниматељи Спасић и Павловић изашли су из аутомобила да забележе дешавања на барикади.

Чим су напустили аутомобил први их је напао човек који је седео за воланом багера, а потом још неколицина из групе од око стотинак окупљених.

Иако су извештачи Танјуга покушали да смире ситуацију и да објасне да су новинари националне агенције, један од нападача отео је Спасићу камеру, ударио га њом по глави и оборио.

Павловића, који је покушао да га заштити, напала је неколицина присутних, ударајући га и такође оборила на земљу. Неко од нападача је однео разбијену камеру.
Сниматељи Танјуга успели су уз помоћ новинара Танјуга да се извуку, уђу у аутомобил и напусте место инцидента.

Спасићу, који има посекотину на глави, и Павловићу помоћ је указана у Дому здравља у месту Лешак, где је констатовано да Спасић има теже, а Павловић лакше повреде.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси