Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Девети рођендан Врање Преса
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 07. 2011.

Извор: Врање Прес онлајн

Девети рођендан Врање Преса

Редакција Регионалне новинске агенције Врање Прес, обележила је девету годину постојања и рада, уз оцену да је настављена мисија унапређења садржаја који се на овај начин пласирају кроз интернет новинарство као једну од нових дисциплина у журналистици, саопштила је редакција.

За девет година рада портал Врање Прес постао је један од електронских медија који није подлегао утицају комерцијализације и очувао свој слоган у емитовању вести под слоганом - актуелно, важно и прецизно из региона југа Србије.

Редакција Врање Преса, свесна изазова и конкуренције наставља да делује као медиј који ће наставити да унапређује своју медијску улогу трудећи се да благовремено одговори изазовима онлајн новинарства које постаје једна од важних одредница журнализма у ери интернета.

Врање Прес је почео са радом 2002. године и од тада до данас је од експеримента постао незаобилазна одредница у праћењу свих збивања у региону југа Србије.

Портал Врање Преса био је, нашта смо посебно поносни и иницијална варијанта за отварање нових портала који су допринели бржем продору информација из региона југа Србије у свет онлајн новинарства.

За девет година рада успостављена је сарадња са представницима цивилног сектора, надлежних министарстава, градске самоуправе и представницима међународне заједнице, који су подржали рад Врање Преса.

У оквиру редакције постоји издавачка делатност и видео продукција која се ослања на пројекте везане за унапређење мултиетничког дијалога, интеграције различитих националних заједница у државни систем Србије, регионалне сарадње у области борбе против корупције, организованог криминала, владавине права, развоја цивилног друштва и евро атлантских интеграција, наводи се у саопштењу редакције Врање Преса поводом деветог рођендана.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси