Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Полиција чува водитељку!!!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 07. 2011.

Извор: Ало!

Полиција чува водитељку!!!

Претеће писмо стигло у зграду ТВ „Пинк“ на Дедињу



Новинарка, потпредседница и портпарол „Пинк медија групе“ Татјана - Тања Војтеховски (40) од прекјуче има полицијско обезбеђење након што је добила претње, открива „Ало!“. Како сазнајемо, полиција је расписала потрагу за извесним Зораном Ђ. (30) са пребивалиштем у Београду због сумње да је аутор претећег писма.

У среду је на Татјанино име у зграду Телевизије „Пинк“ на Дедињу стигло писмо које је њу веома узнемирило - наводи наш извор, напомињући да је Татјана после консултација са руководством компаније отишла у полицијску станицу Савски венац, где се пожалила да јој прете. Полицајци су, након што су прочитали писмо и његове експлицитне делове, одлучили да јој дају полицијску заштиту.

Тим полицајаца, како сазнајемо, стално је од среде уз Тању, а обезбеђују и њен стан у Новом Саду. Анализом писма и оперативним радом полицајци су дошли до имена извесног Зорана Ђ., који је у базу података пријављен на Гласиначку улицу у београдском насељу Звездара.

Како га полиција није пронашла на адреси, расписана је потрага за њим. Сумња се да је то била Зоранова фиктивна адреса, а да пребивалиште има негде другде.

Трагом добијених информација, новинари „Ало!“ су отишли у Гласиначку улицу, где су станари зграде објаснили да су већ у току дана била двојца момака која су се такође распитивала за човека с потернице.

-Ви сте већ други који се распитују за Зорана. Већ су била двојица младића која су рекла да су из полиције. Казаћу и вама исто што сам и њима рекао. У згради има велики број подстанара које ми староседеоци не познајемо, па зато не можемо да вам помогнемо - објаснио је станар зграде на Звездари.

Антрфиле: Недоступна

И поред више покушаја да ступимо са њом у контакт, јуче нисмо успели да дођемо до изјаве Татјане Војтеховски.

Бунтовник с разлогом

Тања Војтеховски је рођена 7. маја 1970. године у Новом Саду. Као девојчица је тренирала кошарку и уметничко клизање. Носилац је Вукове дипломе, а завршила је и нижу музичку школу. Завршила је гимназију и Српски језик и књижевност на Филозофском факултету. Своју каријеру започела је у новосадским медијима, на ТВ „НС плус“ и учествовала у демонстрацијама против медијског мрака и затварања независних медија током деведесетих година. Накратко је радила на „Ју инфо каналу“, да би затим прешла на ТВ „Пинк“.

Е. Садику

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси