Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Славко Белеслин прешао на Б92?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 06. 2011.

Извор: Прес

Славко Белеслин прешао на Б92?

Још једно ТВ лице напустило Пинк Уредник и водитељ Националног дневника на телевизији Пинк Славко Белеслин одлучио је да промени медијску кућу и постане појачање на телевизији Б92, сазнаје Прес.


Наиме, током лета Б92 спрема нову програмску шему која ће стартовати од јесени, а у коју је сада укључила и једног од најпожељнијих нежења са малих екрана. Иако Белеслин није желео да нам потврди истинитост ове информације, сазнали смо да је до трансфера дошло након што су му понуђени бољи услови и нови пословни пројекти у супарничкој кући.

- Тачно је да више нисам део националног дневника на Пинку, али демантујем да прелазим на телевизију Б92, јер још трагам за новим пословним подухватима, али о томе ћу размишљати када се вратим са одмора. Гледаоци у последње време нису имали прилике да ме виде на малим екранима, али ускоро ћу наставити тамо где сам стао - поручио је Белеслин за Прес.

Иначе, спекулише се да је ово наставак медијског рата тренутно најкомерцијалнијих ТВ кућа у Србији. Тако је ово у последњих неколико месеци само још један у низу ТВ трансфера.

Подсећања ради, Белеслин је своју новинарску каријеру започео на БК телевизији, након чега је прешао на Пинк, где је водио „Пирамиду“, а потом дневник.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси