Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Пет кандидата за директора РТВ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 06. 2011.

Извор: Данас

Пет кандидата за директора РТВ

Нови Сад - Генерални директор јавног сервиса Војводине, након завршеног конкурса, требало би да буде изабран у петак, сазнаје Данас. За генералног директора РТВ пријавило се пет кандидата који испуњавају услове - Младен Дражетин, Предраг Перишић, Синиша Исаков, Драган Гузијан и Јован М. Јовановић.



Младен Дражетин од 2005. држи катедру за област медија на Високој техничкој школи.

Дипломирани драматург Предраг Перишић пензионисан је као редован професор на Факултету драмских уметности, а у својој професионалној биографији између осталог бележи да је био драматург и уредник у Културној редакцији ТВ Београд и одговорни уредник Културно-забавног програма РТС-а.

Дипломирани инжењер електротехнике и рачунарства Синиша Исаков помоћник је покрајинског секретара за саобраћај и телекомуникације, запослен је у РТВ, али му због именовања на функцију у покрајинској власти мирују права и обавезе из радног односа.

Драган Гузијан, дипломирани филмски и телевизијски монтажер, запослен је као уредник специјалних програма у РУВ, док је Јован М. Јовановић академски музичар - кларинетиста. Он је уредник емисије у редакцији озбиљне музике у Пословној јединици за музику РУВ.

Изабрани кандидат замениће Блажу Поповића који је, заједно са менаџментом РТВ Војводина, смењен у априлу ове године и од тада је у в. д. статусу.

С. Ј.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси