Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јубиларни статус
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 06. 2011.

Извор: Данас

Јубиларни статус

Београдски магазин "Статус", једини овдашњи нелиценцирани магазин који континуирано излази већ више од девет година, стоти пут се појавио на тржишту Србије.



Стоти број магазина "Статус", на 236 страна, обилује атрактивним и ексклузивним темама, а између осталог, објавио је и разговор који су, за јубиларно издање овог месечника, водили председник Србије Борис Тадић и књижевник Светислав Басара.

У другачијем формату и потпуно новом графичком руху, стото издање "Статуса" се од јуче налази у продаји. Поред осталих, писали су и Срђан Ваљаревић, Драган Великић, Радоман Кањевац... Ту су и интервјуи са члановима Yу групе, тренером КК Партизан Владимиром Јовановићем, те фоторепортером Имреом Сабом.

"Статус" ексклузивно објављује и изводе из интервјуа са Милијаном Балетић, новинарком која је у српској јавности синоним ратног хушкања, а који је рађен за документарни серијал „Медији у Србији: хроника пропадања“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси