Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Узета опрема за неисплаћене зараде
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 05. 2011.

Извор: Прес

Узета опрема за неисплаћене зараде

Локалној телевизији Ваљево опет блокирана емисиона техника

Локалној телевизији Ваљево (ТВА) поново је заплењен део опреме по извршним судским пресудама због неисплаћених зарада, потврђено је јуче у тој медијској кући.

Бивши новинар, директор и уредник Александар Ранковић, који је ту опрему раније запленио, а затим вратио када му је био исплаћен део зарада, поново је узео монтажну јединицу.

- За једну неисплаћену плату узео је (Ранковић) опрему вредну 4.000 евра - каже саговорник агенције Бета из ТВА.

Најављено да ће још троје бивших радника ТВА - новинар, организатор и комерцијалиста, са судским извршитељима и уз асистенцију полиције, доћи да плене опрему због неисплаћених зарада.

Приватизација ТВА поништена је 28. марта због неиспуњавања одредаба купопродајног уговора, а тај медиј у фебруару 2010. за 147.000 динара на поновљеној аукцији купио је Слободан Павловић из Уроваца, код Обреновца.

ТВА има 3,5 милиона динара дуга, а 2,5 милиона динара ненаплаћених потраживања. Деветоро запослених плате није примило месецима, а информативни програм се не емитује.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси