Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ХБО за понети
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 05. 2011.

Извор: Данас

ХБО за понети

Услуга ХБО ГО, доступна свим корисницима интернета који имају претплату на ХБО и то је „видео на захтев“ доступан на сваком компјутеру на интернет мрежи, речено је јуче на конференцији за новинаре.

Услуга се за сада може користити у оквиру СББ Д3 дигиталне телевизије.

ХБО ГО нуди најновије филмове и одабрана остварења оригиналне ХБО продукције доступне чак и пре њиховог премијерног приказивања на стандардним ХБО каналима. Ова услуга омогућава корисницима да гледају одабрани програм на свом рачунару кад год то желе, 24 сата дневно, 7 дана у недељи, тако што могу гледати филмове или серије колико год често то желе.

Услуга ће бити доступна претплатницима на подручју региона екс-YУ, што значи да корисник може да путује кроз Србију, Хрватску, Босну и Херцеговину, Црну Гору, Македонију, Словенију и Бугарску и да уз одговарајућу брзину интернет везе ужива у ХБО ГО садржају у свакој од ових земаља.

Претплатницима се месечно нуди више од 100 сати различитих програма: филмова, серија, документарних програма и концерата. Понуда се недељно ажурира, тако да је у понуди увек нешто ново за гледање.

В. М.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси