Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нападнут власник ТВ Спектри
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 05. 2011.

Извор: Политика

Нападнут власник ТВ Спектри

Функционер Партије за демократско деловање (ПДД) Агим Зека Исљами физички је напао власника локалне Радио-телевизије Спектри Неџата Бељуљија у Бујановцу, саопштила је јуче та телевизија. Исљами, који је шеф канцеларије ПДД и координатор локалног Одбора за људска права, напао је Бељуљија у петак увече у једном ресторану брзе хране у Бујановцу, наводи се у саопштењу и додаје да је о нападу обавештена полиција у Бујановцу која је одмах извршила увиђај.



У саопштењу се наводи да је повод за напад на Бељуљија највероватније коментар емитован два дана пре под називом „Нема престанка скандалима општинског руководства у Бујановцу.”

Како РТВ Спектри саопштава, у коментару је разголићен начин на који је начелник локалне самоуправе Фаруш Исљами, иначе високи функционер ПДД, уз помоћ председника општине Бујановац Шаипа Камберија, злоупотребом службеног положаја, запослио своју супругу.

Агим Зека Исљами, нападач на власника РТВ Спектри Неџата Бељуљија је рођени брат начелника локалне самоуправе Фаруша Исљамија.

Редакција РТВ Спектри, која програм емитује на албанском језику, о физичком нападу на власника Телевизије обавестила је сва професионална удружења и надлежне државне институције од којих очекује правовремену реакцију и заштиту.

М. М.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси