Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Рабреновић напао новинаре
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 05. 2011.

Извор: Курир

Рабреновић напао новинаре

Функционер Новосађана вербално напао и псовао новинаре који су тражили коментар синоћњег меча и повлачења Новосађана с терена


Функционер Војводине Радисав Рабреновић није могао да сакрије емоције после утакмице, па је испред свлачионица вербално напао новинаре који су га питали за коментар утакмице и напуштања терена његове екипе.

- Шта ме сада вучете за рукав, питајте њих све што вас интересује, ви ионако нисте дошли због Војводине. Што се вас тиче, ми смо за другу лигу - рекао је Рабреновић, а на констатацију да с таквим ставом и треба да буду у другој лиги, изгубио је контролу:

- Шта је, магарче? Ма, пуши, бре, к.рац. Ајде, хоћеш да се бијеш?

Председник Војводине Ратко Буторовић није оправдао понашање Радисава Рабреновића, али истиче да је његов тим покраден у овом финалном сусрету.

- Без обзира на све, Рабреновић није смео тако да реагује, док, с друге стране, могу да будем поносан на изјаву Миодрага Пантелића да би и он повукао екипу. Не знам зашто се пита ко је иницијатор повлачења Војводине, кад је очигледно да је то био судија Слободан Веселиновић. Он није имао лош дан, него је то била очигледна намера. Мене је тешко изнервирати, али после овога сам баш нервозан. Били смо бољи од Партизана, али од судије Веселиновића и његових сарадника нисмо могли. Пре утакмице је постојала идеја да се тражи његово изузеће, јер смо знали да ће се ово догодити, али ја нисам дозволио. Партизан треба да буде срамота због свега овога, нас евентуалне казне не интересују. Слободно нека кажњавају како хоће и кога хоће - рекао је Буторовић.

К. Р.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси