Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  АЛО тврди да је Бастаћ упао у редакцију, Бастаћ каже да је однео демантије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 06. 2019.

Извор: Н1

АЛО тврди да је Бастаћ упао у редакцију, Бастаћ каже да је однео демантије

Редакција дневника Ало саопштила је да је председник општине Стари Град Марко Бастаћ око 15 часова упао у ту редакцију и да је претећим тоном напао уреднике и новинаре који су били на свом радном месту.

Са друге стране Бастаћ је на свом Фејсбук профилу објавио снимак овог догађаја наводећи да је у редакцију тог листа дошао како би донео демантије на текстове које данима објављују.

Коментари (1)

Остави коментар
уто

04.06.

2019.

Vlajko [нерегистровани] у 14:19

Ma gde bi on

Pa čovek je civilizovan, predsednik opštine Stari Grad, to je krem građanstva u Beogradu. On mirno ulazi u ustanove i institucije, mirno zaustavlja radove na gradilištama, takoreći obustavlja jer se radnici sklanjaju mada nemaju razloga za to, nikada nije bilo fizičke sile. Istina, rušila su se i kidala obeležja da je u pitanju gradilište, vadili i čupali neki saobraćajni znaci ali to sve mirno i dostojanstveno čovek je civilizovan i sve rešava preko suda.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси