Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Б92 постаје "Нова српска"?!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 04. 2011.

Извор: Ало!

Б92 постаје "Нова српска"?!

Грчки милијардер одлучио да промени бренд српске телевизије



Након промене власничке структуре, Телевизија Б92 добиће и ново име. У јавности се увелико спекулише са називом „Друга српска телевизија“, али је у игри и извесни слоган којим би се истакло „Нова“ у имену, у виду „Б92 Нова“ или пак „Нова српска“.

Наиме, како се ових дана може чути из кругова блиских челницима ове телевизије, након што је грчки милијардер Минос Кирјаку постао већински власник телевизије, у плану су многе измене, па тако и промена имена, можда већ од половине априла!?

Поред имена, РТВ Б92 очекују и кадровске промене, при чему је кофере за одлазак већ спремио и Миливоје Чалија, дугогодишњи директор маркетинга ове куће.

- Тачно је да ускоро напуштам Б92. Нисам успео да са новим менаџментом нађем заједнички језик и споразумни раскид сарадње је донео олакшање обема странама - изјавио је Чалија за „Ало!“.

Он је потврдио да се о промени назива телевизије од раније размишљало, али да је одлука о томе одложена за неко време.

- Мислим да сигурно неће бити „Друга српска телевизија“, то се помињало у шали, али је могуће да „нова“ буде провучена као неки поднаслов - каже Чалија.

Опцију „Друга српска“ демантовао је и директор телевизије Веран Матић, кратко поручивши: „Та вест није тачна.“

Да ли ће се евентуалним променама задовољити и водећа имена и ТВ лица, међу којима су и Оља Бећковић, Југослав Ћосић и Бранкица Станковић, још није познато.

Подсећања ради, када је грчка група „Антена“ купила „Фокс“, ова телевизија је променила име у „Прва“, па сама прича да ће тако друго „чедо“ у јату ове медијске империје добити назив „Друга“ звучи уверљиво.

Уосталом, ко је у праву и да ли ће се приче које се могу чути показати као истините, биће јасно ускоро.

Оно што је засад познато јесте да је нова директорка маркетинга ове куће Мања Грчић, те да ова ТВ кућа припрема пролећну шему са много више фи лмова и серија, уз даље преносе тениских турнира, који су, наводно, веома подигли рејтинг, а од јесени се најављују „већи пројекти“.

А. В. - С. Ђ.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси