Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Радио телевизија Студио Б данас слави 41. рођендан
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 04. 2011.

Радио телевизија Студио Б данас слави 41. рођендан

Свој 41. рођендан Студио Б прославиће данас заједно са својим слушаоцима и гледаоцима. Ослушкујући свих ових година жеље и потребе Београђана Студио Б припремио је читав низ акција којима ће са својим суграђанима означити улазак у још једну годину постојања.



Низ рођенданских акција отвориће Вељко Пајовић, уредник градског програма радија и дугогодишњи аутор јутарње „Београдске разгледнице“ у рубрици коју припремају радио и ТВ „Гледајте да нас слушате, гледаћемо да вас чују“.

Гледаоци и слушаоци који су у рођенданској недељи учествовали у наградној игри и „Београдској разгледници“ послали разгледницу Београда биће у прилици да, уз мало среће, освоје награде које је од срца и у духу Студија Б, специјално за ову прилику са колегама одабрао Вељко Пајовић.

Емисија „Београде, добро јутро“ данас ће такође бити у рођенданском расположењу, а централно дешавање емисије биће додела награде „Нај Београђанин“.

Овом акцијом РТВ Студио Б традиционално скреће пажњу на све оне који својим примером чине бољим људе око себе и наш град. Ко су хероји Београда гледаоци ће бити у прилици да сазнају управо у јутарњем програму градске телевизије који ће водити уредница Снежана Петровић.

РТВ Студио Б годинама се труди да буде што ближи својој публици, да је што боље упозна и на тај начин утиче на све оно што мучи наше суграђане, али и подржи све оно што их чини задовољним и срећним.

Још једна у низу рођенданских акција и доброг, слављеничког расположења биће онлине рођендански квиз (www.studiob.rs). Највернијим слушаоцима и гледаоцима који су својим учешћем у квизу показали да добро познају Студио Б, у емисији „Београде, добар дан“ биће додељене вредне награде.

Гледаоци ће бити у прилици да уз добро позната ТВ лица уживо присуствују извлачењу награда. Уз водитељку Ирену Јовановић кроз рођенданско издање емисије „Београде, добар дан“ у петак, 01. априла гледаоце ће водити добро познато лице ТВ Студија Б Предраг Сарапа који ће уместо колеге Југослава Пантелића водити рођенданско издање емисије и уједно најавити нови термин емисије „Проблем“.

Од 8. априла, сваког петка у 21 сат Предраг Сарапа бавиће се темом која представља највећи „проблем“ протекле седмице .Гледаоце већ 2. априла у емисији „Београде, добро јутро“ очекују Мирјана Тодорић и Александар Симић . Централна тема емисије биће традиционална акција коју је покренуо Ђоко Вјештица „Трка кроз Београђанку“.

Т. В.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси