Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Градоначелник и др Мацура најбољи за медије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 03. 2011.

Извор: Блиц

Градоначелник и др Мацура најбољи за медије

Градоначелник Београда Драган Ђилас је најкомуникативнији градски функционер, а портпарол Хитне помоћи Нада Мацура најомиљенија је међу представницима београдских институција, показало је истраживање “Новинар - ваш пријатељ”, које је агенција “Прагма” спровела за 2010. годину.



Више од 300 анкетираних новинара издвојило је Ђиласа и Мацуру као личности које су у претходној години имале најквалитетније односе с медијима.

Новинари су, као позитивне примере, поменули и чланове градске владе Мирослава Чучковића и Жељка Ожеговића, као и председника Скупштине Београда Александра Антића. Скупштина града Београда однела је победу као градска институција која је имала најквалитетнију сарадњу са новинарима, а жири седме силе похвалио је и Канцеларију за младе града Београда, Градско саобраћајно предузеће, ЈКП „Зеленило“, те општине Земун и Звездара.

Организовани догађаји који су према мишљењу новинара обележили прошлу годину у Београду јесу финале Дејвис купа у Арени и „Парада поноса“.

Агенција за односе са јавношћу “Прагма” је по десети пут спровела истраживање међу новинарима које традиционално сваке године анализира квалитет односа с медијима организација и јавних личности у привредним организацијама, установама културе, спортским организацијама, невладиним организацијама, државним институцијама, политичким организацијама.

Комплетније резултате истраживања ПР агенција “Прагма” ће објавити следеће недеље.

М. Л.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси