Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  МУП: Испитујемо Митровићеве наводе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 01. 2011.

Извор: Б92 онлајн

МУП: Испитујемо Митровићеве наводе


Београд - Инспектори Криминалистичке полиције "предузимају потребне оперативне радње" по кривичној пријави власника "Пинка" Жељка Митровића о покушају његовог убиства. Инспектори поступају на основу захтева тужилаштва ради расветљавања сумњи за покушај убиства од непознатог извршиоца наведених у кривичној пријави.

"У току је прикупљање медицинске документације која прати његово лечење", саопштено је данас из кабинета министра унутрашњих послова Ивице Дачића.

Такође, саопштено је и да је у току обављање информативних разговора са особама чији искази треба да омогуће сагледавање реалних и тачних чињеница везаних за наводе из поднете кривичне пријаве.

Портпаролка Пинка Татјана Војтеховски рекла је да је Митровић, због сумње да су покушали да га отрују, пре 15 дана поднео кривичну пријаву "против НН лица, али са сумњама и појашњењима".

Татјана Војтеховски је потврдила да тренутно Митровићево "здравствено стање иде набоље, резултати су све бољи и бољи и он се добро осећа".

"Добро је што му организам јако добро реагује на терапију. Нама је јако важно да је и доктор Милинић потврдио да код Жељка није ништа од чаршијских шпекулација. Нема рак, сиду, хепатитис, нису у питању опијати, апсолутно ништа од тога", рекла је она.

Пинк је саопштио у среду увече да су у крви власника Пинк медија групе Митровића нађени отрови и оценио да сада полиција и тужилаштво треба да утврде ко стоји иза покушаја тровања.

Цитира се и изјава доктора Николе Милинића из КБЦ Бежанијска коса, који је негирао да узрок апластичне анемије која је дијагностификована код Митровића може да буде узимање опијата, како се спекулисало у неким медијима.

Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси