Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  У Србији 563 новине и 108 телевизија!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 01. 2011.

Извор: Ало!

У Србији 563 новине и 108 телевизија!

У Регистру јавних гласила регистровано је укупно 1.001 јавно гласило, од 14. октобра 2009. године, када је почео с радом, саопштила је данас Агенција за привредне регистре.



„Регистроване су 563 новине, 213 радио-програма, 108 телевизијских програма, 20 сервиса новинских агенција, 90 интернет гласила и седам других средстава јавног информисања, која помоћу речи, слике или звука објављују информације, идеје и мишљења неодређеном броју корисника. Од броја штампаних медија, 20 се односи на дневна издања, 91 на недељнике и 204 на месечнике“, наводи се у саопштењу.

Из Агенције додају да је као 1.000. гласило регистрован панчевачки недељник ‚"Српско руски глас“, чији је оснивач Друштво српскоруског пријатељства ‚"Доситеј Обрадовић“ из Панчева.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси