Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Лана Бунчић добитник награде "Зоран Мамула" РТВ Б92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 12. 2010.

Извор: Блиц

Лана Бунчић добитник награде "Зоран Мамула" РТВ Б92

Она је ову престижну награду, која се додељује већ девет година, добила за репортажу „Србија од скандала” која је емитована на Радију ФМК.




- Част ми је да сам добила ову престижну награду. Идеја је била да се кроз репортажу „Србија од скандала” запитамо да ли постоји грађанска елита, коме се она обраћа, о чему прича, да ли је Србија разуме, као и да ли постоји тежина јавне речи и да ли смо свесни њене одговорности. Захваљујући компетентним саговорницима добили смо одговор на то питање - каже Лана Бунчић, која је прве новинарске кораке направила у дневном листу „Блиц”.

Иначе, РТВ Б92 установила је награду „Зоран Мамула” за посебна достигнућа у новинарству, а награда је први пут додељена 21. децембра 2002. године. Новинар Зоран Мамула, један од оснивача Радија Б92, преминуо је у децембру 2001. године у 37. години живота.

М.Б.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси