Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тијанић: Хомбах и Цане се љубили јако близу усана
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 12. 2010.

Извор: Прес

Тијанић: Хомбах и Цане се љубили јако близу усана


БЕОГРАД - Директор РТС-а Александар Тијанић негирао је да је са Станком Суботићем Цанетом заједно путовао у Немачку, а поводом оптужби изречених у емисији ТВ Б92 „Између редова“ да од Мирослава Мишковића добија годишње милион евра за заштиту његових интереса, најавио против Суботића тужбу за клевете и лажи.

- Отишао је са мном у Есен. Тијанић је рекао: ‘Ако желите да поправите ваш имиџ у нашој земљи и ако желите да Влада Србије промени став према вама, ја вам нудим опцију. Ја сам свевишњи који може да реши ваше проблеме - рекао је Станко Суботић.Тијанић је Танјугу рекао да је његов адвокатски тим још прошле седмице спремио тужбу против „познатог комичара“ Станка Суботића, али да је, ипак, сачекао наставак његове, како је рекао, хумористичке серије под насловом - „Како сам својим радом зарадио милијарду и по евра“.

- Никада нисам путовао са Суботићем у Немачку. Ако лаже једном, лаже у свему. „Вац“ је понудио мени место директора медија за југоисточну Европу и премију од 1,5 милиона евра за прелазак - рекао је Тијанић.

Директор РТС-а је рекао да је у Есен отишао сам на преговоре са Бодом Хомбахом о преласку.  - На вечери са Хомбахом и Цанетом затекле су ме две чињенице. Хомбах је рекао да ће мој уговор исплатити Цане, а не ВАЦ, и необична блискост Хомбаха и Цанета који су се током вечери сасвим неуобичајено за Немце и Немачку пет пута пољубили јако близу усана - навео је Тијанић.

Тијанић је испричао да се након те вечере вратио у Београд, обавестио врх тадашње власти да не може да прихвати прелазак и додао да од тог тренутка почиње његов сукоб са Станком Суботићем.Он за Суботића каже да је био врхунски кројач који обећава и да је „једини живи сведок који га се сећа са иглом у руци“.

- То је разлог нашег сукоба између невиног Суботића и мене кривца. У року од седам дана мој адвокатски тим подноси тужбу против Станка Суботића за клевете и лажи, а ја се стављам на располагање швајцарском тужиоцу и швајцарском суду коме је он, наводно, поднео тужбу против мене да ме позове да дам изјаву на теме о којима говори поштени човек Станко Суботић иза чијих трагова остаје задах новца и лешеви незгодних сведока - рекао је Тијанић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси