Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Смењен Роберт Немечек
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 12. 2010.

Извор: Политика

Смењен Роберт Немечек

Управни одбор Телевизије Авала, како је то пренела агенција „Бета”, на јучерашњој седници разрешио је Роберта Немечека дужности главног и одговорног уредника и именовао га за саветника задуженог за филмски и серијски програм.

У саопштењу се наводи да је ова одлука донета у складу са договором који је досадашњег главног уредника обавезивао да до 1. децембра 2010. године постигне одређени ниво програмских резултата који нажалост нису остварени.

Како се наводи, УО Телевизије Авала је донео и одлуку да до избора новог главног и одговорног уредника ту функцију врши садашњи генерални менаџер ове телевизије Бојана Лекић.

Роберт Немечек, који је за ову вест сазнао од нас, изјавио је да не зна о чему је реч и који су прави разлози овакве одлуке.

– Била је идеја да Телевизија Авала уведе један цивилизован програм који ће гледаоцима понудити оно што друге телевизије немају и сматрам да је то и урађено – рекао је за наш лист Немечек додајући да је филмски и серијски програм о којем је он посебно водио рачуна био изузетног квалитета.

– Ако су неки програми и каснили, то није зависило од мене већ од финансија – истакао је он.

Према његовим речима, он није прихватио никакву понуду да буде саветник задужен за филмски и серијски програм јер такву понуду није ни добио, нити је постојао, како се у саопштењу тврди, икакав договор или обавеза да до 1. децембра постигне одређени ниво програмских резултата.

И. М.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси