Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Телетон за помоћ Краљеву
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 11. 2010.

Извор: Политика

Телетон за помоћ Краљеву


Генерални директор Радио-телевизије Србије Александар Тијанић, градоначелник Краљева Љубиша Симовић и заменик директора Народне канцеларије председника Републике Дејан Маринковић, потписали су споразум о сарадњи током хуманитарног пројекта „Телетон – Стави Краљево под кров”.

– Телетон представља део општег напора да се помогне породицама које су у земљотресу изгубиле своје домове, рекао је директор јавног сервиса приликом потписивања споразума и додао да се нада да се неће поновити искуства из прошлости и да унесрећени неће бити заборављени.

Дејан Маринковић је апеловао на грађане, друштвено одговорне компаније и институције да помогну колико могу.

Љубиша Симовић је у име града Краљева захвалио РТС-у и Народној канцеларији, изразивши наду да ће РТС држати пажњу јавности до потпуне санације.

У недељу, 28. новембра, од 21 до 23 часа, у оквиру акције „Телетон” сви грађани Србије моћи да, на најједноставнији начин, телефонским позивима и СМС порукама помогну Краљевчанима да обнове куће оштећене у земљотресу.

„Телетон” је контакт шоу програм уобичајен у свету. Код нас га Радио-телевизија Србије у сарадњи са Народном канцеларијом председника Републике организује четири године уназад.

У току програма познате личности (спортисти, певачи, глумци) одговарају на телефонске позиве гледалаца, а сваки позив представља директну донацију. Емисију чине музичке нумере, разговори, укључења гледалаца и прилози…

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси