Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Светомир Марјановић нови уредник Преса
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 11. 2010.

Извор: Прес

Светомир Марјановић нови уредник Преса


Драган Ј. Вучићевић, главни уредник дневних новина Прес прешао је данас на функцију председника Управног одбора компаније "Прес паблишинг групе". До избора новог главног уредника, ову функцију обављаће Светомир Марјановић, досадашњи заменик главног и одговорног уредника.

Драган Ј. Вучићевић је на функцији главног уредника Преса провео три године, а на новом послу бавиће се стратешким развојем компаније и ширењем делатности.

Основан у децембру 2005. Прес је и у време економске кризе успео да задржи позицију "српских новина број 1" и да се наметне као једна од најутицајнијих и најугледнијих дневних новина у Србији. Наша је амбиција да наредних година покренемо нове медијске пројекте, модернизујемо сва издања и максимално се приближимо српском читаоцу.

Саопштење дневног листа Прес

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси