Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РРА: Медији у Краљеву ослобођени плаћања надокнаде
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 11. 2010.

Извор: Политика

РРА: Медији у Краљеву ослобођени плаћања надокнаде


Савет Републичке радиодифузне агенције саопштио је јуче да је донео одлуку да од Министарства културе затражи сагласност да се електронски медији у земљотресом погођеном Краљеву у наредних шест месеци ослободе плаћања надокнаде Агенцији јер немају приходе од маркетинга.

Представници Савета РРА посетили су три телевизије, четири радио станице и дописништво Радио-телевизије Србије у Краљеву и закључили да су последице земљотреса угрозиле нормалан рад медијских кућа.

„Приходи од маркетинга не постоје или су на тако ниском нивоу да су безначајни, а не постоје ни наговештаји да би се они могли значајније поправити”, истиче РРА, апелујући на солидарност медијских кућа у земљи и међународне организације које пружају помоћ и подршку медијима.

Фонет

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси