Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Бојана Лекић нови директор ТВ Авала
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 10. 2010.

Извор: Данас

Бојана Лекић нови директор ТВ Авала


Новинарка Бојана Лекић именована је за генералну директорку телевизије „Авала“, што је њен повратак на телевизију после четворогодишње паузе, саопштила је јуче та медијска кућа.

Главни и одговорни уредник „Авале“ Роберт Немечек и нова директорка Бојана Лекић чиниће тандем који ће у наредном периоду гледаоцима понудити не само нове садржаје, већ и потпуно измењену програмску концепцију, наводи се у саопштењу.

Лекићева је јавности позната као аутор великог броја интервјуа, телевизијских емисија, новинских текстова и колумни. Током новинарске каријере била је уредник у „Студију Б“, главни и одговорни уредник ТВ Б92, главни уредник информативног програма и заменик директора РТС-а, као идиректор и главни уредник БК Телевизије.

Танјуг

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси