Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Највероватније неће бити преноса из Италије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 10. 2010.

Извор: Преглед

Највероватније неће бити преноса из Италије

Београд - Генерални директор Радио-телевизије Србије (РТС) Александар Тијанић рекао је јуче да Јавни сервис највероватније неће преносити фудбалску утакмицу Србије и Италије, у квалификацијама за Европско првенство 2012. године, пошто нема довољно новца.

„Како сада ствари стоје, преноса неће бити. Чинимо све да обезбедимо пренос, али неко је некоме продао права и цене су отишле к врагу“, рекао је Тијанић.

Београдски медији пренели су да је Фудбалски савез Србије продао права преноса агенцији „Спорт фајв“, која је уступила пренос једној италијанској агенцији. Како се наводи, та агенција је за пренос утакмице тражила од РТС-а 500.000 евра, а од РАИ-ја 3,5 милиона евра.

„Ми те паре немамо, нити желимо да платимо“, рекао је Тијанић.

Утакмица четвртог кола Групе Ц у квалификацијама за Европско првенство 2012. године између Италије и Србије игра се вечерас од 20.50 у Ђенови. Србија је у петак на свом терену изгубила од Естоније са 1:3, док је Италија одиграла без голова са Северном Ирском. Италија је прва на табели са седам бодова, а Србија је четврта са три бода мање.
Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси