Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Директор градског радија Тони Бедалов
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 07. 2010.

Извор: Данас

Директор градског радија Тони Бедалов


Суботица - Одборници суботичке Скупштине града дали су зелено светло за предлог Градског већа о променама у Управном одбору Радио Суботице и прихватили предлог о избору новог в.д. директора те медијске куће.

Новидиректор Радио Суботице од 15. јула биће новинар Тони Бедалов, досадашњи председник УО радија и шеф канцеларије за медије кабинета градоначелника, док је на место председника УО изабран Кристијан Такач, новинар Радио-телевизије Војводине. Такође, одлучено је да нови Управни одбор има седам чланова уместо досадашњих девет.

Тони Бедалов је након именовања за Радио Суботицу изјавио да ће се бавити оперативним проблемима, пре свега финансијским и кадровским питањима, као и модернизацијом рада и програмске шеме. Он је најавио нови, другачији програм од досадашњег, који би требало да повећа слушаност радија.

В. Л.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси