Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Промене у Скупштини акционара Вечерњих новости
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 07. 2010.

Извор: Дневник

Промене у Скупштини акционара Вечерњих новости


Медијска групација ВАЦ саопштила је јуче да је задовољна тиме што је Скупштина акционара “Вечерњих новости” омогућила представнику компаније “Ардос”, која је сада у власништву ВАЦ-а, да у потпуности оствари своје право гласа.

У саопштењу се наводи да је нови представник “Ардоса” у Скупштини акционара “Вечерњих новости” Реља Здравковић и да је он заменио претходног представника компаније Игора Пршића.

Представник ВАЦ-а у Србији и члан управе те медијске групе Петер Ланге је поводом наведене промене у Скупштини акционара “Новости” изјавио:

„Драго нам је што је Скупштина акционара прихватила нову улогу Медијске групације ВАЦ у ’Вечерњим новостима’ и што смо као акционар с уделом од 24,98 процената фактички прихваћени и срдачно дочекани”.

Антрфиле: Манојлу Вукотићу још један мандат


Управни одбор Компаније “Новости“ одлучио је да Манојло Вукотић и у наредне четири године води ту медијску кућу као генерални директор и главни уредник свих издања компаније, саопштено је јуче из “Новости”.

Вукотић је после потписивања уговора рекао да ће с новим ентузијазмом наставити не да чува, него, како је рекао, и да унапређује ову медијску кућу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси