Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  И Тијанић конкурисао
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 06. 2010.

Извор: Вечерње новости

И Тијанић конкурисао


Директор Радио-телевизије Србије биће изабран 29. или 30. јуна. За место челника јавног сервиса пријавило се 14 кандидата, укључујући и садашњег директора.

Коверте са именима кандидата за директора Радио-телевизије Србије биће отпечаћене следеће недеље, када буду послате члановима управног одбора. А ко ће у наредне четири године управљати јавним сервисом биће, највероватније, познато 29. или 30. јуна. Тада ће бити одржана седница УО на којој ће од 14 пристиглих пријава бити изабран директор.

У среду касно по подне поштом је стигла и пријава актуелног директора РТС Александра Тијанића.- Тијанић се кандидовао на велики притисак запослених - прокоментарисао нам у четвртак је Станислав Вељковић, генерални секретар РТС-а.

Вељковић је објаснио и да су коверте и даље запечаћене и да ће тако остати до понедељка или уторка, када ће целокупну документацију послати свим члановима управног одбора:

- До тада не желимо да откривамо ко су остали кандидати.

Иако се званично ћути, помиње се да су се, осим Тијанића, кандидовали Миливоје Павловић, декан Факултета за културу и медије Универзитета “Мегатренд”, Дејан Станковић, водитељ квиза на ТВ Кошави, и учесник “Фарме”, председник УО “Светлост” из Крагујевца Гвозден Јовановић, новинар Филип Младеновић.

И. М.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси